Νέα Εταιρείας :

Προσωπικά Δεδομένα

Οι παρόντες ειδικότεροι όροι υπόκεινται στους γενικούς όρους.

Αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας των προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/97) καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Για τον λόγο αυτό:

1. Η «Εταιρία» λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των «Χρηστών». Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία και τις συναλλαγές των «Χρηστών», είναι ασφαλείς και απόρρητες. Ευαίσθητα δεδομένα όπως «Κωδικοί Ασφαλείας» (
passwords) κλπ, κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

2. Η «Εταιρία» έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα των «Χρηστών». Οι διαδικασίες αυτές προστατεύουν τα δεδομένα από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή.

3. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της «Ιστοσελίδας» ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

4. Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού πρόσβασης (password) ενός «Πελάτη», η χειρονακτική ανάκτηση του δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την υπηρεσία ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.

5. Σε καμία περίπτωση η «Εταιρία» δεν θα μοιραστεί με τρίτους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση. Εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων (π.χ. δικαστική απόφαση).

6. Το προσωπικά δεδομένα τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα ο «Χρήστης» παραμένει εγγεγραμμένος. Τα δεδομένα αυτά διαγράφονται μετά την λήξη της συναλλακτικής σχέσης του «Πελάτη» με την «Εταιρία».


Η επίσκεψη και η χρήση των υπηρεσιών της «Ιστοσελίδας» προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων. Η «Εταιρία» δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αμέλεια των «Χρηστών» να συμμορφωθούν με τους παραπάνω όρους.

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Λεπτομερής Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Ανταλλακτικά που είδατε

blank
blank
blank
blank

Επίσημος Διανομέας Ν. Ηρακλείου

Πάνω
ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΕ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Υλοποίηση - Σχεδιασμός - Συντήρηση - Φιλοξενία Ιστοσελίδας webgift dev™. All rights reserved