Νέα Εταιρείας :

Όροι Χρήσης E-shop

Το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» παρέχει το περιεχόμενο (ανταλλακτικά, φωτογραφίες, πληροφορίες, υπηρεσίες κλπ) "ως έχει". Για τον λόγο αυτό, πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του «Ηλεκτρονικού Καταστήματος», σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

Η «Εταιρία» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του «Ηλεκτρονικού Καταστήματος», σύμφωνα με τις ανάγκες της.

1. Για τη διευκόλυνση των «Χρηστών» τα προϊόντα του «Ηλεκτρονικού Καταστήματος» έχουν κατηγοριοποιηθεί. Κάθε κατηγορία έχει δικά της επιμέρους ανταλλακτικά.

2. Κάθε ανταλλακτικό χαρακτηρίζεται από έναν μοναδικό «Κωδικό Ανταλλακτικού».

3. Η «Εταιρία» διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της πολιτικής χρέωσης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, πάντα όμως χωρίς αναδρομική ισχύ. Σε κάθε περίπτωση οι χρεώσεις γίνονται αφού τις αποδεχθεί ο «Χρήστης».

4. Η «Εταιρία» διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των υπηρεσιών για ειδικές περιπτώσεις (προσφορές εορτών). Οι προσφορές ισχύουν ρητά για το χρονικό διάστημα που έχουν ανακοινωθεί και χωρίς αναδρομική ισχύ.

5. Σε περίπτωση προσθήκης νέων υπηρεσιών, εάν κριθεί αναγκαίο θα ανακοινώνεται το καθεστώς χρήσης, στους παρόντες όρους και μέσω της «Ιστοσελίδας».

6.
H «Εταιρία» δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων υπηρεσιών. Υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια.

7. Η «Εταιρία» δεν ευθύνεται έναντι των «Χρηστών» για την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους όταν κάτι τέτοιο οφείλεται σε υπαιτιότητα του «Πελάτη».

8. Η «Εταιρία» δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως από «Πελάτες» ή τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη της «Ιστοσελίδας» ή την προσωρινή αδυναμία παροχής υπηρεσιών.

9. Η «Εταιρία» διατηρεί το δικαίωμα περιορισμού ή και απαγόρευσης χρήσης των υπηρεσιών της σε «Πελάτες» που αποδεδειγμένα έχουν αναμειχθεί σε υποθέσεις εξαπάτησης άλλων «Πελατών» ή άλλες περιπτώσεις απάτης σε σχέση με το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα».

10. Η «Εταιρία» προσπαθεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά ανταλλακτικών και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την αναγραφή της τιμής ενός ανταλλακτικού.

11. Χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας: Το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες
Visa, Mastercard, American Express και Diners. Οι συναλλαγές προστατεύονται από την Paypal η οποία εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον ολοκλήρωσης κάθε συναλλαγής. Στο στάδιο αυτό, όλη η επικοινωνία κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits. Το σύστημα της Paypal αποκρυπτογραφεί τις πληροφορίες και στη συνέχεια ολοκληρώνει τη συναλλαγή σας, με τον ασφαλέστερο τρόπο.

12. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Η εξόφληση μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών από τη στιγμή της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή από την «Εταιρία».

13. Κατά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ο «Χρήστης» υποχρεούται να δηλώσει ως «Αιτιολογία κατάθεσης» το ονοματεπώνυμο ή την επωνυμία του συνεργείου / εταιρείας που έχει δηλώσει τα στοιχεία κατά την εγγραφή
. Η «Εταιρία» δεν φέρει ευθύνη εάν σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί η εν λόγω κατάθεση.

14. Επιστροφή Χρημάτων: Σε κάθε περίπτωση, η απαίτηση επιστροφής χρημάτων για ανταλλακτικά τα οποία επιστρέφονται όπως παραδώθηκαν γίνεται εντός 4 ημερών.

15. Υπαναχώρηση/Ακύρωση Παραγγελίας: Υπαναχώρηση ή ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει ΜΟΝΟ στις κάτωθι περιπτώσεις:

  • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Διαγραφή» που βρίσκεται στο «Καλάθι». Κάνοντας «κλικ» σε αυτόν τον σύνδεσμο αφαιρείται αυτόματα το προϊόν από το καλάθι σας.
  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η εξόφληση της, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελιάς σας.


16. Η «Εταιρία» διατηρεί το δικαίωμα παρακράτησης οποιωνδήποτε εξόδων που σχετίζονται με πληρωμές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών ή γενικότερα πληρωμές
online (Paypal).

17. Καθυστέρηση παραγγελίας: Παραγγελιά δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Το ανταλλακτικό έχει ήδη καταργηθεί ή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο.
  • Σε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την ολοκλήρωση παραγγελιάς.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) επικοινωνία με τον «Πελάτη» (σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την εξόφληση του).

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Λεπτομερής Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Ανταλλακτικά που είδατε

blank
blank
blank
blank

Επίσημος Διανομέας Ν. Ηρακλείου

Πάνω
ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΕ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Υλοποίηση - Σχεδιασμός - Συντήρηση - Φιλοξενία Ιστοσελίδας webgift dev™. All rights reserved