Νέα Εταιρείας :

Εξουσιοδοτημένοι Διανομείς της ENEOS στο Νομό Ηρακλείου

Εξουσιοδοτημένοι Διανομείς της ENPO στο Νομό ΗρακλείουΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σήμερα 25.06.2010 είμαστε οι επίσημοι διανομείς στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης της ENPO Hellas ΑΕ εταιρεία στον χώρο των λιπαντικών - λαδιών.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

H εταιρεία ENPO HELLAS SA είναι μια ανώνυμη εταιρεία που δημιουργήθηκε στiς αρχές του 2009 με αποκλειστικό επιχειρηματικό αντικείμενο την εκπροσώπηση της Nippon Oil Corporation στην ελληνική αγορά.

Η έδρα της εταιρείας είναι στην Λ. Αμφιθέας 5 , στην Ν. Σμύρνη Αττικής όπου λειτουργεί και το πρώτο πιλοτικό Show Room Λιπαντικών ENEOS , στο οποίο οι έλληνες καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με την προηγμένη τεχνολογία της Nippon Oil Corporation .

Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η προμήθεια στην ελληνική αγορά των N.1 στην Ιαπωνία Λιπαντικών ENEOS καθώς και η σταδιακή επέκταση στην Πράσινη Ενέργεια καλύπτοντας την ευρύτατη γκάμα της Nippon Oil Corporation (Φωτοβολταϊκά panels , ενεργειακές κυψέλες, Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο κλπ ) .

Η Nippon Oil σε μία κίνηση ορόσημο, ορίζει την ENPO ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ως τον Αποκλειστικό Διανομέα των Λιπαντικών ENEOS στην Ελλάδα. Σύμφωνα με ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης, η Nippon Oil Corporation προγραμματίζει το λανσάρισμα της πλήρους σειράς των Υψηλής Ποιότητας Λιπαντικών ENEOS για Βενζινοκινητήρες, Βενζινοκινητήρες Eιδικών Eφαρμογών, Ελαφρών Πετρελαιοκινητήρων, Κινητήρων Diesel, Κινητήρων Diesel Νέας Τεχνολογίας , Αγροτικών Μηχανημάτων, Μοτοσυκλετών, Μηχανημάτων Κατασκευών και διάφορες άλλες εφαρμογές.

Ο κ. Hisashi Hoshi, Διευθύνων Σύμβουλος της Nippon Oil Europe, ανέφερε ότι η Nippon Oil δημιουργεί Λιπαντικά τεχνολογίας αιχμής και απολαμβάνει μία ιδιαίτερα στενή συνεργασία με τους Ιάπωνες κατασκευαστές οχημάτων εδώ και πολλές δεκαετίες. Τα Λιπαντικά ENEOS προσφέρουν πρόσθετη αξία και αποτελούν μία εξαιρετικά αποτελεσματική, από άποψη κόστους και απόδοσης, λύση για όλες τις εφαρμογές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ιαπωνία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αγορές Αυτοκινήτου στον κόσμο και η Nippon Oil χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης τόσο στην Ιαπωνία (Νumber 1), όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η στενότατη και μακροχρόνια συνεργασία της Nippon Oil με Κατασκευαστές Αυτοκινήτων όπως οι Toyota, Honda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Daimler και GM αποτελεί απόδειξη της εντυπωσιακά υψηλής ποιότητας που αντικατοπτρίζεται στην Προϊοντική γκάμα των Λιπαντικών ENEOS. Ανεξάρτητα από το αν το ζητούμενο είναι η Ισχύς , οι Επιδόσεις ή η οικονομία καυσίμου, η μάρκα ENEOS έχει την ιδανικότερη προϊοντική πρόταση.

«Η Nippon Oil αποτελεί μία κορυφαία εταιρεία πετρελαιοειδών χάρη στην φήμης της ως Προμηθευτής Πρώτης Εργοστασιακής τοποθέτησης με ηγετική θέση στην αγορά, αλλά και με αποδεδειγμένη πιστοποίηση μέσα από αγώνες αυτοκινήτου με την ομάδα LEXUS - Le Mans, μία μοναδική ομάδα GT» σχολίασε ο Tomoyuki Nishifuji, Γενικός Διευθυντής Ευρώπης. Η Nippon Oil Corporation συνεργάστηκε επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα με την ομάδα Honda F1 και ανέπτυξε καινοτόμα και πρωτοποριακά Λιπαντικά Κινητήρων, Λιπαντικά Μειωτήρων και Γράσα για οχήματα Φόρμουλας 1.

Η Nippon Oil Europe θεωρεί την Ελλάδα μία από τις αγορές στις οποίες θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να προσφέρει στους έλληνες καταναλωτές μία μοναδική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση. Όλα τα λιπαντικά ENEOS θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα μέσω του αποκλειστικού μας συνεργάτη, ENPO Hellas SA και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών του.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της εταιρείας εδώ.

Δείτε επίσης καταχωρημένα Λάδια στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα από την ENEOS

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Λεπτομερής Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Ανταλλακτικά που είδατε

blank
blank
blank
blank

Επίσημος Διανομέας Ν. Ηρακλείου

Πάνω
ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΕ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Υλοποίηση - Σχεδιασμός - Συντήρηση - Φιλοξενία Ιστοσελίδας webgift dev™. All rights reserved