Νέα Εταιρείας :

Αναζήτηση Ανταλλακτικού

Αναζήτηση ΑνταλλακτικούΑναζητήστε σωστά μέσα από οδηγίες που θα βρείτε στο παρών άρθρο - οδηγό και καταρθώστε να ανοίξετε το "κουτί " των προσφορών άλλα πάνω από όλα των εκπλήξεων. Μέσα από το παρόν άρθρο θα σας αναλύσουμε τους τρόπους αναζήτησης για σωστά αποτελέσματα.

Εδώ είμαστε λοιπόν. Παρακάτω θα δείτε σε εικόνα την λειτουργικότητα της σελίδας στον τομέα της αναζήτησης.

Αναζήτηση Ανταλλακτικού

Αναλυτικά :

Κατηγορία : [Υποχρεωτικό πεδίο] Πρόκειται για την κατηγορία του ανταλλακτικού που μας ενδιαφέρει. Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία έχουν χωριστεί πέρα από τις κεντρικές κατηγορίες και υπο - κατηγορίες αυτών. Έτσι το αποτέλεσμα με βάση αυτό που αναζητάτε θα έχει την παραπάνω μορφή.

Κατασκευαστής : [Υποχρεωτικό πεδίο] Εδώ επιλέγουμε ουσιαστικά το μοντέλο του αυτοκινήτου μας. Από ποιον κατασκευστή της αγοράς είναι.

Μάρκα Αυτοκινήτου : [Υποχρεωτικό πεδίο] Ορίζουμε την μάρκα του αυτοκινήτου μας. Αν έχουμε το αυτοκίνητο π.χ Honda Civic τότε στο συγκεκριμένο πεδίο πρέπει να γράψουμε την λέξη Civic

Μάρκα ανταλλακτικού : [Προαιρετικό πεδίο] Ορίζουμε την μάρκα του ανταλλακτικού που μας ενδιαφέρει.

Κυβικά : [Προαιρετικό πεδίο] Ορίζουμε τα κυβικά του αυτοκινήτου. Στην συγκεκριμένο πεδίο αν έχουμε αυτοκίνητο 1.6cc γράφουμε 1600.

Ειδικός κωδικός καταστήματος : [Προαιρετικό πεδίο] Πρόκειται για έναν κωδικό του καταστήματος μας.

Αριθμός Κινητήρα : [Προαιρετικό πεδίο] Το παρών πεδίο έχει να κάνει με τον αριθμό του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Δεν είναι απαραίτητο στην συγκεκριμένη αναζήτηση.

Αναζήτηση λέξης : [Προαιρετικό πεδίο] Πρόκειται για γενική αναζήτηση κάποια λέξης ή φράσης στην οποία γίνεται αναζήτηση στην περιγραφή που έχουμε δώσει στο εκάστωτε ανταλλακτικό.

Μέγιστη τιμή : [Προαιρετικό πεδίο] εδώ γράφουμε π.χ 190 όπου το σύστημα σας επιστρέφει τα ανταλλακτικά εκείνα που είναι έχω 190€ μέγιστη τιμή.

Και πάλι δεν βρήκατε αυτό που θέλετε ; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα το βρούμε άμεσα εμείς για εσάς.

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Λεπτομερής Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Ανταλλακτικά που είδατε

blank
blank
blank
blank

Επίσημος Διανομέας Ν. Ηρακλείου

Πάνω
ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΕ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Υλοποίηση - Σχεδιασμός - Συντήρηση - Φιλοξενία Ιστοσελίδας webgift dev™. All rights reserved