Αρχική » Λιπαντικά » Λάδια » 5w-40 » ENEOS 5W40 100 Συνθετικό Λιπαντικό 4Lt

ENEOS 5W40 100 Συνθετικό Λιπαντικό 4Lt

ENEOS 5W40 100% Συνθετικό Λιπαντικό 4Lt
ENEOS 5W40 100 Συνθετικό Λιπαντικό 4Lt
Ποσότητα
 
  στη λίστα επιθυμιών
στη λίστα σύγκρισης
Κωδικός ανταλλακτικού: 01116

Περιγραφή

100 % Πλήρως Συνθετικό Long-Life Λιπαντικό Κινητήρα Τεχνολογίας LOW SAPS

Το ENEOS PREMIUM HΥPER 5W40 Τεχνολογίας Long-Life Low Saps* είναι το πιο μοντέρνο πλήρως συνθετικό λιπαντικό για βενζινοκινητήρες, κινητήρες LPG και ελαφρούς πετρελαιοκινητήρες με ή χωρίς υπερσυμπιεστή καθώς και για κινητήρες άμεσου ψεκασμού .

Ειδικά σχεδιασμένο για την τεχνολογία Long-Life Low Saps των VW , BMW και Mercedes-Benz , είναι πιστοποιημένο από τους κυριότερους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές αυτοκινήτων , εξασφαλίζοντας όχι μόνο εξαιρετική προστασία σε όλη την διάρκεια των μεγαλύτερων διαστημάτων αλλαγής λαδιού , αλλά και εμφανώς μειωμένη κατανάλωση καυσίμου , χαμηλή κατανάλωση λιπαντικού και σημαντικά μικρότερη εκπομπή καυσαερίων στην ατμόσφαιρα . Ασφαλώς αυτό το λιπαντικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε κινητήρες προγενέστερης τεχνολογίας Euro-4

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. 100 % Πλήρως Συνθετικό Λιπαντικό Τεχνολογίας Low Saps

Νέας γενιάς Λιπαντικό τεχνολογίας Low Saps εγγυάται εκτεταμένα διαστήματα αλλαγής, καθαρότερη καύση, βελτιωμένη οικονομία στο καύσιμο και χαμηλά επίπεδα εκπομπών ρύπων. Ειδικά σχεδιασμένο για επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα του Group VAG (VW, AUDI, SKODA και SEAT) καθώς και για VW Diesel κινητήρες (PDi / Tdi) καθώς και για κινητήρες όπου απαιτείται η χρήση λιπαντικού με προδιαγραφή VW 505.01 .

Ειδικά σχεδιασμένο για EURO-IV οχήματα Mercedes-Benz και BMW βενζίνης και πετρελαίου με εκτεταμένα διαστήματα αλλαγής Λιπαντικού διευκολύνοντας την λειτουργία του Φίλτρου Σωματιδίων.

  1. Εξαιρετική Ανθεκτικότητα κατά της Φθοράς και Εξαιρετική Καθαρότητα

Η συνθετική βάση του ENEOS PREMIUM HYPER 5W40 του επιτρέπει να διατηρεί ένα ισχυρό φιλμ λιπαντικού ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες, ταχύτητες, και φορτία. Η προστασία του κατά της φθοράς είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην μετάδοση της κίνησης σε συστήματα με εκκεντροφόρους επικεφαλής, όπου οι συνθήκες λίπανσης είναι εξαιρετικά απαιτητικές . Διαθέτει επίσης εξαιρετική θερμική και οξειδωτική σταθερότητα διατηρώντας εξαιρετικά καθαρό τον κινητήρα καταστέλλοντας την δημιουργία “μούργας”, η οποία μπορεί να προκαλέσει κολλήματα του κινητήρα και απόφραξη της αντλίας.

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

API: SM/CF, ACEA: A3/B4(07)/C3(08)
VW 502.00/505.00/505.01(05), BMW LL01 - LL04

MERCEDES BENZ 229.1/229.3/229.31, PORSCHE

FORD WSS M2C - 917 A, RENAULT RN0710

ΤΥΠΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

Βενζινοκινητήρες, κινητήρες LPG και ελαφροί πετρελαιοκινητήρες με ή χωρίς υπερσυμπιεστή/καταλύτη καθώς επίσης και κινητήρες άμεσου ψεκασμού.

Λεπτομέρειες ανταλλακτικού

Κωδικός ανταλλακτικού 01116
Κατασκευαστής ENEOS

Παρόμοια ανταλλακτικά από ENEOS

Ετικέτες

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Λεπτομερής Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Ανταλλακτικά που είδατε

ENEOS 5W40 100 Συνθετικό Λιπαντικό 4Lt
blank
blank
blank

Επίσημος Διανομέας Ν. Ηρακλείου

Πάνω
ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΕ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Υλοποίηση - Σχεδιασμός - Συντήρηση - Φιλοξενία Ιστοσελίδας webgift dev™. All rights reserved