Το ηλεκτρικό μέλλον της Ford

Η αυτοκινητοβιομηχανία του Ντιτρόιτ που δείχνει να είναι και η πιο υγιής, από οικονομικής πλευράς, παρουσίασε το πλάνο της για την κατασκευή αυτοκινήτων με «καθαρό» χαρακτήρα και συγκεκριμένα με ηλεκτρικούς κινητήρες. Το σχέδιο αυτό αναφέρει την παρουσίαση στην αγορά ενός ηλεκτρικού βαν μέσα στο 2010, ενός μικρού αυτοκινήτου το 2011 αλλά και ενός υβριδικού μοντέλου το 2012. «Η Ford βαδίζει προς την κατεύθυνση που θέλει η Αμερική και οι πελάτες μας, προς ένα «πράσινο», προηγμένο τεχνολογικά, παγκόσμιο μέλλον», ανέφερε ο Μπιλ Φορντ επικεφαλής της Ford Motor Company.
Το ηλεκτρικό μέλλον της Ford H Ford συνεργάζεται με την Magna International για την παραγωγή του μικρού ηλεκτρικού αυτοκινήτου που θα δούμε το 2011 και θα εφοδιάζεται με συσσωρευτή ιόντων λιθίου -η ίδια τεχνολογία που συναντάμε στους φορητούς υπολογιστές- η οποία εξασφαλίζει υψηλή χωρητικότητα ενέργειας. Η Ford υπολογίζει ότι η αυτονομία του οχήματος με μία φόρτιση θα ξεπερνά τα 160 χλμ.
Η επόμενη πρόταση αφορά την παραγωγή των ηλεκτρικών Ford Transit και Τransit Connect, η εξέλιξη των οποίων γίνεται σε συνεργασία με την εταιρία Tanfield. Αυτά θα παρουσιαστούν στην Ευρωπαϊκή αγορά το 2010.
Τέλος, θα ακολουθήσει μία plug-in έκδοση του Escape Hybrid, το οποίο θα εξελιχθεί σε αμερικάνικο έδαφος με στόχο να μπει στην αγορά το 2012. _B.X.

4troxoi.gr

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Λεπτομερής Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Ανταλλακτικά που είδατε

blank
blank
blank
blank

Επίσημος Διανομέας Ν. Ηρακλείου

Πάνω
ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΕ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Υλοποίηση - Σχεδιασμός - Συντήρηση - Φιλοξενία Ιστοσελίδας webgift dev™. All rights reserved