Περισσότερες λεπτομέρειες για την υβριδική Cayenne

Όπως όλα δείχνουν, η υβριδική Porsche Cayenne S θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2010. Σύμφωνα με τα στοιχεία του γερμανού κατασκευαστή, η υβριδική Cayenne θα καταναλώνει λιγότερα από 9,0 λτ./100 χλμ. – σύμφωνα με τη νέα Ευρωπαϊκή Μέτρηση Μικτού Κύκλου – και οι εκπομπές CO2 της θα είναι 20% μικρότερες σε σύγκριση με ένα αντίστοιχου μεγέθους, κυβικών και δύναμης όχημα.

Ο κινητήρας της υβριδικής Cayenne S είναι ένας 3λιτρος υπερτροφοδοτούμενος V6 με απευθείας έγχυση καυσίμου (DFI), ο οποίος αποδίδει 333 ίππους και 439 Nm ροπής από τις 2.900 έως τις 5.300 σ.α.λ. Ο V6 αυτός συνδυάζεται με ένα σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα τριών φάσεων, ο οποίος αποδίδει 52 ίππους και 300 Nm ροπής. Ο ίδιος κινητήρας λειτουργεί και ως εναλλάκτης, ενώ και οι δύο χρησιμοποιούν ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων.

Η υβριδική Cayenne S θα έχει επίσης ένα σετ μπαταριών ΝiMH ισχύος 38 kW οι οποίες δεν χρειάζονται συντήρηση και θα είναι τοποθετημένες στο χώρο της ρεζέρβας.

Η Porsche δηλώνει πως κατά τη διάρκεια των δοκιμών του αυτοκινήτου οι μηχανικοί κατάφεραν να οδηγήσουν την υβριδική Cayenne με ταχύτητες που έφταναν τα 140 χλμ./ώρα χωρίς τη χρήση του V6, ενώ σε επίπεδο επιδόσεων για τα 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται 6,8 δτ.

Για όσους, τέλος, θα ήθελαν τη συγκεκριμένη τεχνολογία, αλλά δεν είναι οπαδοί της κατηγορίας των SUV, η Porsche θα τοποθετήσει ένα παρόμοιο υβριδικό σύστημα και στην Porsche Panamera.

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Λεπτομερής Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Ανταλλακτικά που είδατε

blank
blank
blank
blank

Επίσημος Διανομέας Ν. Ηρακλείου

Πάνω
ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΕ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Υλοποίηση - Σχεδιασμός - Συντήρηση - Φιλοξενία Ιστοσελίδας webgift dev™. All rights reserved