Οδηγούμε το νέο Nissan Micra

Πέρασαν περίπου τριάντα χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση και σχεδόν 3 εκατομμύρια ταξινομημένων. Η Nissan έκρινε πως ήρθε και πάλι ο χρόνος για ακόμα μια ανανέωση του Micra.

Η σημαντικότερη αλλαγή εντοπίζεται στο σχεδιασμό, που έχει «ξεφύγει» από τα… cosy χαρακτηριστικά της σημερινής, τρίτης, γενιάς.

Toyota Auris HSD: Το υβριδικό της διπλανής πόρτας

Μέχρι το 2020 κάθε μοντέλο της Toyota θα διαθέτει μια τουλάχιστον υβριδική έκδοση και αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς η ιαπωνική φίρμα έχει επενδύσει όσο κανείς άλλος κατασκευαστής στη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Μετά τις τρεις γενιές του αναγνωρίσιμου -πλέον- Prius, το επόμενο βήμα στην υβριδική πορεία της Toyota είναι ίσως και το πιο σημαντικό.

Η τεχνολογία που συχνά-πυκνά τρομάζει με τις σύνθετες αρχές λειτουργίας της ή με το υψηλό -φαινομενικά- κόστος, γίνεται για πρώτη φορά πραγματικά προσιτή.

toyota auris

Με αφετηρία, λοιπόν, την πρόσφατα ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλέστατου Auris, η Toyota περνά στην παραγωγή την πρώτη full hybrid πρόταση της κατηγορίας.

Εγγραφή Εν. Δελτίων

Αποστολή εγγραφής : Εγγραφή
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο
Συμπληρώστε τα στοιχεία για να εγγραφείτε στην λίστα των ενημερωτικών δελτίων μας. Με αυτήν την υπηρεσία θα σας αποστέλλουμε όλες τις προσφορές μας.Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από αυτή τη λίστα αν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail. Η διεύθυνση e-mail σας θα ελεγχθεί προκειμένου να γίνει αποδεκτή η εγγραφή σας.
  • 19 + 40 =

Δημοσκοπήσεις

Μας επισκέπτεσθε από :

Αποτελέσματα

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Λεπτομερής Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Ανταλλακτικά που είδατε

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Επίσημος Διανομέας Ν. Ηρακλείου

Πάνω
ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΕ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Υλοποίηση - Σχεδιασμός - Συντήρηση - Φιλοξενία Ιστοσελίδας webgift dev™. All rights reserved