Νέες εκδόσεις Ford: Urban Culture

Νέες εκδόσεις Ford: Urban CultureΗ Ford λανσάρει 3 ξεχωριστές εκδόσεις για τα μικρά της μοντέλα. Η αστική κουλτούρα που διακρίνει τα Ka, Fiesta και Fusion συνδυάζεται με εξατομικευμένη εμφάνιση και πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού στις εκδόσεις αυτές, που κάνουν την οδήγηση στην πόλη πιο ξεχωριστή.

Πιο συγκεκριμένα, το FordFusionUrbanite δανείζεται στοιχεία από τα SUV (ματ προφυλακτήρες, πλαϊνά προστατευτικά, «ποδιά» κάτω από τον κινητήρα κλπ), συνδυάζεται με ζάντες 16 ιντσών και προβολείς ομίχλης και προσφέρεται έναντι 12.470 ευρώ για την έκδοση 1.4 των 80 ίππων και 13.670 για την 1.6 των 100PS.

To FordKaGrandPrix είναι μια συλλεκτική έκδοση με έμφαση στη δυναμική εμφάνιση συνδυάζοντας τους τόνους του λευκού και του κόκκινου τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό του. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 13.275 ευρώ.

Τέλος, το FiestaMotorsport παραπέμπει στο αγωνιστικό S2000, τόσο με τα αεροδυναμικά του βοηθήματα, όσο και με τα χρώματα (frozen white, ή performance blue) με τα οποία συνδυάζεται. Η διπλή ρίγα που διατρέχει κατά μήκος του αμάξωμα, τα μπάκετ καθίσματα και οι τροχοί 17ιντσών συμπληρώνουν την εικόνα. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο κινητήρας 1.6 των 120 ίππων, ενώ στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται στάνταρ ESP και σύστημα ψυχαγωγίας. Η τιμή του είναι 17.100 ευρώ.

4troxoi.gr

Εγγραφή Εν. Δελτίων

Αποστολή εγγραφής : Εγγραφή
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο
Συμπληρώστε τα στοιχεία για να εγγραφείτε στην λίστα των ενημερωτικών δελτίων μας. Με αυτήν την υπηρεσία θα σας αποστέλλουμε όλες τις προσφορές μας.Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από αυτή τη λίστα αν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail. Η διεύθυνση e-mail σας θα ελεγχθεί προκειμένου να γίνει αποδεκτή η εγγραφή σας.
  • 12 + 14 =

Δημοσκοπήσεις

Μας επισκέπτεσθε από :

Αποτελέσματα

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Λεπτομερής Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Ανταλλακτικά που είδατε

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Επίσημος Διανομέας Ν. Ηρακλείου

Πάνω
ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΕ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Υλοποίηση - Σχεδιασμός - Συντήρηση - Φιλοξενία Ιστοσελίδας webgift dev™. All rights reserved