Νέο Fiat Doblo: Aπό 15.950 ευρώ

H νέα γενιά της πενταθέσιας επιβατικής έκδοσης του Fiat Doblo βρίσκεται ήδη στη χώρα μας, στην οποία διατίθεται με ένα κινητήρα βενζίνης και δύο πετρελαίου, καθώς και με δύο επίπεδα εξοπλισμού (Αctive, Dynamic).

To αυτοκίνητο έχει αυξημένες διαστάσεις σε σχέση με το μοντέλο που διαδέχεται στην αγορά, καθώς επίσης και μεγαλύτερο μεταξόνιο, ενώ στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεών του συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ΕSP).
H βασική έκδοση με τον 16βάλβιδο κινητήρα των 1.4 λίτρων, ισχύος 95 ίππων, διατίθεται στην τιμή των 15.950 ευρώ. Η αντίστοιχη έκδοση με το μηχανικό σύνολο πετρελαίου των 1.3 λίτρων ισχύος 90 ίππων προσφέρεται στην τιμή των 17.600 ευρώ, ενώ η 1.3 diesel των 105 ίππων μπορεί να αποκτηθεί από τους ενδιαφερόμενους αντί των 20.050 ευρώ.

Εγγραφή Εν. Δελτίων

Αποστολή εγγραφής : Εγγραφή
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο
Συμπληρώστε τα στοιχεία για να εγγραφείτε στην λίστα των ενημερωτικών δελτίων μας. Με αυτήν την υπηρεσία θα σας αποστέλλουμε όλες τις προσφορές μας.Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από αυτή τη λίστα αν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail. Η διεύθυνση e-mail σας θα ελεγχθεί προκειμένου να γίνει αποδεκτή η εγγραφή σας.
  • 18 + 24 =

Δημοσκοπήσεις

Μας επισκέπτεσθε από :

Αποτελέσματα

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Λίστα σύγκρισης

Λεπτομερής Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Ανταλλακτικά που είδατε

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Επίσημος Διανομέας Ν. Ηρακλείου

Πάνω
ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΕ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Υλοποίηση - Σχεδιασμός - Συντήρηση - Φιλοξενία Ιστοσελίδας webgift dev™. All rights reserved